AĞRI / HAMUR - Osman Gazi İlkokulu

Okul Müdürü 05057510340
YENİ MAH. YURT SK. OSMAN GAZI ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 7 HAMUR / AĞRI
Vizyon
1. Bulunduğumuz çevrede başarılarımızla adımızdan söz ettirmek istiyoruz. 2. Tüm paydaşlarımızın bizden olumlu etkiler taşıyacağına inanıyoruz. 3. Öğrenci merkezli, teknoloji destekli, ekip ruhuna sahip, disiplinli ve çağdaş bir okul oluşturacağımıza inanıyoruz.
Misyon
İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizi; A) Kişisel açıdan: 1. İlgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak. 2. Onlara türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak. 3. Tüm öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan, doğru düşünebilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak. B) Toplumsal açıdan: 1. Atatürk ilke inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak, hak ve sorumluluklarını bilen, milli, toplumsal değerlere sahip, ülkesini milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak. C) İnsan ilişkileri bakımından: 1. Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi, mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.
Derse Başlama: 08.30 Öğle Arası : 11.55 Ders Bitiş : 14.20
İlçe merkezindedir. İl merkezine 12km uzaklıktadır.